Onder voorbehoud verkocht

Omschrijving

Knusse polderwoning, oorspronkelijk gebouwd rond 1900, idyllisch gelegen in het buurtschap de Kwakkel, een klein buurtschap in de nabijheid van Zaamslag. Het buurtschap telt zo'n 40 huizen en ca. 100 inwoners. Het is hier heerlijk rustig wonen met zowel aan voor,- als achterzijde uniek uitzicht over een uitgestrekt Zeeuwse polderlandschap.

Deze knusse dijkwoning is goed onderhouden, zeker in de tijd dat de huidige bewoner het heeft bewoond is het huis behoorlijk gerenoveerd en aangepast aan het moderne wooncomfort. Zo is de woning voorzien van kunststof kozijnen, is de cv installatie zeer recent vervangen en staat er in de tuin een mooie houten blokhut die in gebruik is als tuinkamer met elektrische verwarming.

Indeling: entree via de hal met toegang tot de woonkamer, vanuit de woonkamer zijn er 2 niveau' s bereikbaar. Een niveau lager middels een paar traptreden is de woonkeuken bereikbaar die een uniek zicht heeft op de polder aan de achterzijde. Deze keuken is eenvoudig maar functioneel. De losse apparatuur zoals elektrische kookplaat met oven en de koelkast met vriezer blijven achter omdat deze precies passen in de keuken. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. Vanaf buiten is er nog een berging bereikbaar, hier is en toilet ruimte gerealiseerd en zijn de witgoedapparatuur aansluiting aanwezig. De cv installatie bevindt zich in de keuken. De bijkeuken kan ook toegankelijk gemaakt worden vanuit de keuken.

Vanuit de woonkamer is er een niveau hoger een overloop met dakraam, onder de schuinte van het dak is nu een kinder slaapkamer gerealiseerd. Nog een niveau hoger is de ouder slaapkamer met inbouwkast. Ook deze slaapkamer is voorzien van een Velux dakraam. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. Deze is uitgerust met ligbad, wastafel, 2e toilet en bidet.

Aan de achtergevel zijn de kozijnen van hout met dubbele beglazing. Aan de voorzijde zijn er elektrische bedienbare rolluiken aanwezig. De woning heeft geen achterom maar aan de voorzijde is voldoende ruimte om de afvalcontainers en andere zaken netjes op te bergen. Verder is er voor de deur altijd plaats om de auto te parkeren.

Geïnteresseerd, maak dan gauw een afspraak en kom genieten van deze leuke polderwoning.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag