Omschrijving

OPEN HUIS - ZATERDAG 10 MAART tussen 11.00-13.00 uur!!

Deze woning wordt momenteel als een investeringspand te koop aangeboden, inclusief een zittende huurder. De woning is matig onderhouden en behoeft op korte termijn meerdere onderhouds-, en herstel werkzaamheden. Deze koopsom is niet onderhandelbaar.

De tussenwoning is gelegen in een sociale woonwijk. In de directe nabijheid is er een basisschool met kinderdagopvang, voortgezet onderwijs en een supermarkt. De woning ligt op loopafstand van het winkel centrum van Terneuzen met vele winkels en diverse horeca gelegenheden en de Scheldeboulevard.

Entree in de hal met meterkast en trap naar 1e verdieping. De woonkamer is voorzien van toegang tot een kelderkast en een ruime aanbouw. In de aanbouw bevindt zich de eenvoudige open keuken in hoekopstelling. Via de keuken kom je in de bijkeuken met toegang tot het toilet ruimte. In de bijkeuken bevinden zich ook de witgoed apparatuur aansluitingen en de CV installatie.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (resp. 10m2, 9m2 en 5 m2). De grootste slaapkamer aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot de doucheruimte met wastafel. De bergzolder is bereikbaar middels een steektrapje.

De tuin is gelegen op het zuiden en onderhoudsvriendelijk met tuinhuis en een achterom.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag