Omschrijving

Mooie lichtinval
Dit goed onderhouden appartement op de 4e etage met een grote raampartij aan de voorzijde zorg voor prettig daglicht en mooi zicht naar buiten. Het appartement is qua ligging ideaal vanwege de voorzieningen in de buurt zoals winkelcentrum Zuidpolder, sportcomplex De Vliegende Vaart en de kinderboerderij.

4- kamer appartement
Het betreft een 4 kamer appartement van 90 m2 met een berging en voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Het complex is in de loop der tijd gerenoveerd en gemoderniseerd. Het appartemetn is voorzien van laminaatvloeren.

Kom binnen
Binnenkomst in gang met provisiekast met daarin de cv- installatie, het aparte toiletruimte en de geheel betegelde badkamer met glazen douchecabine, een badmeubel, designradiator en aansluitingen voor witgoedapparatuur. De woonkamer heeft een toegangsdeur tot het zonnige, op het westen gelegen balkon. De woonkeuken is uitgerust met plavuizen vloer voorzien van keramische kookplaat met oven, afzuigkap, inbouw koel-/vriescombinatie en spoelbak. Er zijn 3 slaapkamers.

Onderhoudsvrij
Dit keurige appartement is verder grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (balkon- en voordeur en één slaapkamer zijn nog met hardhouten kozijnen). In bijna het hele appartement ligt een nette laminaatvloeren. Er zijn sunscreens in de woonkamer en zonnewering voor de slaapkamers aan het balkon. De centrale verwarming geschiedt middels een HR-combiketel uit 2011.

De maandelijkse bijdrage servicekosten Vereniging van Eigenaren bedragen ca. € 98,00. Dit appartement komt pas in juni/juli 2019 beschikbaar.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag