Omschrijving

NU IN PRIJS VERLAAGD!

Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, gelegen in een populaire kindvriendelijk woonwijk! Deze woning is zeer goed onderhouden en bevindt zich op een gewilde locatie. Op loopafstand zijn diverse basisscholen, voortgezet en beroepsonderwijs. Het wandelgebied rondom de 'Otheense kreek' ligt op slechts 10 minuten loopafstand. De diepe onderhoudsvriendelijke tuin ligt grotendeels op het oosten maar heeft diverse terrassen, zodat de zon altijd aanwezig is.

Entree via de hal, deze geeft toegang tot de toilet ruimte, trap naar de 1e verdieping, een kelderkast, meterkast, de keuken en de woonkamer. De doorzonwoonkamer is lekker licht, mede door het extra raam aan de zijkant van de woning. De keuken is netjes ingericht en voorzien van diverse inbouw apparatuur.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer met wastafel, 2e toilet en douche cabine. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Op de overloop met dakraam zijn de witgoed apparatuur aansluitingen gerealiseerd en is de CV installatie aanwezig. Verder bevindt zich hier een zeer ruime 4e slaapkamer.

De tuin is ruim en goed onderhouden. Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging en er is een achterom middels poort. Achter de woning ligt een pleintje waar garageboxen zijn gesitueerd. Bij deze woning hoort een losse garagebox, deze kan met de woning worden aangekocht .

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met enkel glas. De warmwater voorziening en verwarming wordt geregeld middels een CV combi ketel uit 2014.

Kom vrijblijvend langs om zelf het woon genot in deze woning te ervaren.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag