Omschrijving

Open huis op zaterdag 30 september 2017 van 11:00 uur tot 15:00 uur

Laat u verrassen door deze mooie, instap klare hoekwoning in een kindvriendelijke buurt.
De woning ligt nabij de speeltuin Oranjekwartier en het winkelcentrum Serlippens en het centrum zijn op loop- of fietsafstand. De woning heeft een heerlijk zonnige tuin die geheel is afgescheiden. Verder heeft de tuin een zijuitweg, makkelijk als u met de fiets naar de achterzijde wilt of voor de kinderen die makkelijk de achterzijde van de woning kunnen bereiken.

U komt de woning binnen via de voordeur, in de hal is een toilet, de meterkast met voldoende groepen, een trapkast, de trap naar de 1e verdieping en de toegang tot de woonkamer. De woonkamer is L-vormig, zodat u lekker veel ruimte en licht in de woonkamer heeft. Achter de keuken is de uitgebouwde keuken met een 4 pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast en magnetron. Vanuit de keuken kunt u naar de inpandige berging en u heeft hier ook een buitendeur die toegang geeft tot de tuin.
Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel met meubel.
De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en hier vindt u een overloop met de cv installatie en een extra kamer, deze kan gebruikt worden als kinderslaapkamer of speelkamer. De kamer heeft veel bergruimte .

De tuin is gesitueerd op het westen en u heeft hier heel de dag de zon.

Kortom een leuke woning om eens te komen kijken, maak snel een afspraak met ons voor een bezichtiging.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag