Onder voorbehoud verkocht

Omschrijving

Wonen in een van de leukste buurten van Terneuzen, dichtbij scholen, het ziekenhuis en De Kreek. Dat kan in de Gouwestraat. Deze bijzonder mooi afgewerkte tussenwoning mogen wij u aanbieden. Enkele voordelen; de woning is zeer snel opleverbaar en staat volledig in de kunststof kozijnen. Geen onderhoud dus voor u de komende jaren.

Indeling;
U komt binnen in de betegelde hal. Daar is de trap naar boven, toilet, trapkast, en meterkast.

De ruime doorzonwoonkamer is volledig betegeld in het zwart wat het geheel een moderne uitstraling geeft. De open keuken is voorzien van een koelvriescombinatie, een 4-pits gasfornuis en een ingebouwde magnetron.

In de keuken heeft u toegang tot de achtertuin gericht op het noordoosten. In de tuin heeft u een berging voor uw fietsen en gereedschap en een achterom via een pleintje achter de woning.

1e verdieping
Hier bevinden zich drie slaapkamers. 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. Tevens is aan de voorzijde een badkamer met ligbad, toilet en wastafel gesitueerd.

2e verdieping
Met een vaste trap heeft u toegang tot de 2e verdieping. Hier is een cv ruimte. (Remeha, 2010), een bergkast en nog een ruime 4e slaapkamer.

Voor een groot gezin is hier genoeg ruimte. Wat ook erg handig is, is dat de woning volledig voorzien is van rolluiken en horren. Parkeren kan voor de deur, of op de parkeerplaats 30 meter verderop.

Benieuwd? We laten de woning graag aan u zien. Maak een afspraak via ons kantoor op 088-5667200 of via verkoop@wooncoach.nl

Video

Kaart

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag