Omschrijving

Dit charmante kantoorpand aan De Jongestraat in Terneuzen is de afgelopen jaren compleet gerenoveerd. De huidige eigenaar van het pand heeft aan elk detail gedacht. Mooie conferentiekamers en een praktisch ingerichte keuken. Het hele pand is afgewerkt met mooie PVC vloeren en met goed onderhouden houten kozijnen voorzien van HR++ beglazing.

Alle puntjes van aandacht zijn bekeken en vervangen zoals het dak, dakgoten, kozijnen, beglazing, riolering en alle elektra. De voorgevel is gereinigd (gestraald) en de achtergevel is geschilderd. Er is vloerisolatie aangebracht door het hele pand. Om ervoor te zorgen dat het pand goed geïsoleerd is, is er gebruik gemaakt van voorzetwanden voorzien van folie isolatie. Het dak is geïsoleerd middels Rockfon Krios plaat. De CV dateert uit 2015 en tevens zijn toen ook alle radiatoren vervangen.

Het betreft nu een kantoorpand met centrumfunctie. Maar wonen is hier toegestaan mits het bestemmingsplan wordt gewijzigd. De woning moet dan wel aan de eisen van het bouwbesluit voldoen.

U kunt parkeren voor de deur met een vergunning en om de hoek op de Herengracht voor uw bezoekers is er volop ruimte om betaald te parkeren .

Entree in de hal met toegang tot de toiletruimte en een open trap naar de verdieping. Aansluitend aan de hal zou u een ruime woonkamer kunnen creëren waar nu de kantoorruimte is gevestigd. Op de begane grond is tevens een praktisch ingerichte keuken aanwezig. Op de verdieping zijn nu twee vergader ruimtes die prima dienst zouden kunnen doen als slaapkamers. U moet nog wel een badkamer creëren op deze verdieping waardoor een van de vertrekken mogelijk wat kleiner wordt, maar u houdt dan nog altijd mooie ruimtes over. U woont dan midden in het centrum met een mooie stadstuin op het zuid westen gelegen, dus bijna altijd zon verzekerd.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag