Omschrijving

Dit charmante kantoorpand aan De Jongestraat in Terneuzen is de afgelopen jaren compleet gerenoveerd. De huidige eigenaar van het pand heeft aan elk detail gedacht. Mooie conferentiekamers en een praktisch ingerichte keuken. Het hele pand is afgewerkt met mooie PVC vloeren en met goed onderhouden houten kozijnen voorzien van HR++ beglazing.

Alle puntjes van aandacht zijn bekeken en vervangen zoals het dak, dakgoten, kozijnen, beglazing, riolering en alle elektra. De voorgevel is gereinigd (gestraald) en de achtergevel is geschilderd. Er is vloerisolatie aangebracht door het hele pand. Om ervoor te zorgen dat het pand goed geïsoleerd is, is er gebruik gemaakt van spouwmuur isolatietechniek middels voorzetwanden voorzien van folie isolatie. Het dak is geïsoleerd middels Rockfon Krios systeemplafond plaat. De CV dateert uit 2015 en tevens zijn toen ook alle radiatoren vervangen.

Het betreft nu een kantoorpand met centrumfunctie. Maar wonen is hier toegestaan mits het bestemmingsplan wordt gewijzigd. De woning moet dan wel aan de eisen van het bouwbesluit voldoen. U kunt parkeren voor de deur met een vergunning en om de hoek op de Herengracht voor uw bezoekers betaald.

Entree in de hal met toegang tot toiletruimte en open trap naar de verdieping. Aansluitend de kantoorruimte met een praktisch ingericht keukentje.

Boven zijn er twee mooie ruimtes, opgedeeld door een mooie schuifdeur. Deze ruimtes worden nu gebruikt om te verhuren aan andere bedrijven als conferentieruimte. De ene ruimte heeft een foyer-achtige sfeer waar u even rustig met uw klanten apart kunt zitten. De andere ruime heeft een vergaderfunctie en is voorzien van alle faciliteiten voor meetings. Achter het pand bevindt zich nog een leuke stadstuin waar het ook heerlijk toeven is in de lunchpauze.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag