Onder voorbehoud verkocht

Omschrijving

Wij organiseren een inloopmiddag op donderdag 20 december van 15.00 tot 17.00 uur. Gewoon onbezorgd wonen met een prachtig vrij uitzicht op de Westerschelde! Kom langs en laat u verrassen.

Op de derde verdieping gelegen met fantastisch zicht op de drukbevaren Westerschelde, bevindt zich dit 3-kamer appartement met berging en balkons aan beide zijden. De Westerscheldedijk met zijn wandel,- en fietspaden ligt direct voor het complex. Het centrum van Terneuzen ligt slechts op korte afstand, met de winkelstraat, theater, bioscoop en andere voorzieningen. Een grote supermarkt bevindt zich op loopafstand.

Het betreft een portiekflat met entree in het complex, voorzien van dubbele toegangsdeuren. In het eerste deel bevindt zich het bel bord met videofoon en de brievenbussen. De tweede hal leidt naar de liftvoorziening en trappenhal. Per verdieping zijn er 3 appartementen. In de onderbouw beschikt het appartement over een aparte berging. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.

Entree: hal met plavuizen vloer, de meterkast en parlofoon. Vanuit de hal is er toegang tot de dichte keuken en de riante L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft direct toegang tot het balkon aan de zeezijde. De woonkamer en het balkon hebben een geweldig uitzicht op de Westerschelde. De keuken is gelegen aan de landzijde en geeft toegang tot het zonnige balkon. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en uitgevoerd met een 1 1/2 spoelbak, 4-pits gasfornuis en een wasemkap. Een houten aanrechtblad completeert het geheel. Deze woonkeuken biedt voldoende plaats voor een eettafel.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, beiden zijn gelegen aan de zuidzijde van het appartement. Ze zijn bereikbaar vanuit een tussenhal. Tevens bevinden zich hier ook de toegangen tot de badkamer, het aparte toilet, een bergkast en de cv-ruimte. De badkamer is keurig en geheel betegeld uitgevoerd met een inloopdouche met thermostaatkraan, badmeubel en design radiator. Ook bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.

Het appartement is keurig onderhouden, voorzien van houten kozijnen met rondom dubbele beglazing. De cv installatie dateert van 2006 (huurketel) . Het complex heeft een actieve Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse VVE service kosten bedragen € 143,72.

Gewoon onbezorgd wonen met en prachtig vrij uitzicht op de Westerschelde! Kom langs en laat u verrassen. Wij organiseren een inloopmiddag op donderdag 20 december van 15.00 tot 17.00 uur.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag