Omschrijving

Panoramisch uitzicht
Een combinatie van een prachtig uitzicht én uitstekende lichtinval. Dit bijzonder ruime appartement, gelegen op een prachtige locatie , direct aan Westerschelde biedt daardoor veel rust en weids uitzicht.
De afwerking is netjes en de details zijn naar eigen inzicht in te vullen. Een ruime, immens lichte woonkamer met nette keuken en drie slaapkamers in de Ostrea. Het complex is gebouwd in 1990 en bestaat uit twee geschakelde woontorens met elk een eigen entree en liftvoorziening. Bij binnenkomst in de ruime entree hal melden bezoekers zich middels een videofoon. Met de lift gaat u dan naar uw appartement op de 5e verdieping. In de onderbouw van het complex bevindt zich uw berging.

3 slaapkamers
Dit royale 4-kamer appartement heeft werkelijk een geweldig uitzicht over de altijd boeiende en drukbevaren Westerschelde. Aan de achterzijde beschikt het appartement over een ruim balkon op het zuiden met uitzicht over de stad.
Het appartement heeft 3 slaapkamers. De masterbedroom is te betreden via een glazen schuifpui aangrenzend aan de woonkamer. Vanuit deze slaapkamer aan de zeezijde is de luxe badkamer bereikbaar. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine en 2e toilet. De witgoedapparatuur aansluiting bevindt zich ook in de badkamer. Aan de stadszijde zijn nog 2 ruime slaapkamers aanwezig.

Kom tot rust
De open woonkamer is van ruim formaat en biedt een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen.
Het balkon biedt ruimte voor een zitje waar u uitgebreid van het mooie weer kunt genieten. Met een lekkere luie stoel, wat kleurrijke beplanting en gezellige verlichting is het hier goed vertoeven. En vergeet vooral het mooie uitzicht niet in u op te nemen! Dat uitzicht verveelt immers nooit.

Bekijken?
Zaterdag 3 november a.s. kunt u zonder afspraak het appartement binnenlopen. Laat u verrassen door de ruimte en het uitzicht. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur bent u hier van harte welkom. Mogen wij u daar begroeten?

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag