Omschrijving

Dit is wat je noemt een leuke, instapklare en bovenal betaalbare starterswoning, gelegen in een rustige woonwijk. De woning ligt nabij speeltuin 'Oranjekwartier' en winkelcentrum Serlippens. Echter de binnenstad, het centrum en de Scheldeboulevard zijn op loop- en fietsafstand ook goed bereikbaar. Daarmaast zijn basisscholen en kinderopvang in de directe omgeving te vinden.

Entree in de hal met laminaat vloer, waar het toiletruimte, de meterkast, een trapkast en de trap naar de 1e verdieping zich bevinden. Aansluitend toegang tot de woonkamer met een half open keuken. De kamer is voorzien van veel raampartijen die zorgen voor een mooi lichtinval en er ligt een keurige laminaat vloer. De keuken is uitgerust met een 5 pits gasfornuis met afzuigschouw, koelkast , vaatwasser en oven. Vanuit de keuken loopt u zo de achtertuin in.

Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers, de gehele bovenverdieping is voorzien van laminaat en/of linoleum vloeren. In de kleinste slaapkamer is de cv installatie gesitueerd. Deze kamer zou ook perfect zijn voor het creëren van een grotere badkamer of een ruimte voor al uw witgoedapparatuur aansluitingen. De badkamer is netjes maar eenvoudig met een douche voorzien van douchedeur en een wastafel. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en wordt enkel gebruikt als bergzolder.

De tuin is grotendeels bestraat en ligt op het westen, u heeft hier nagenoeg de hele dag zon. Het is er dan ook nog heerlijk vertoeven in de namiddag als u van het werk komt. In de tuin staat nog een ruime berging met een apart witgoed apparatuur ruimte.

Rondom is de woning voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Enkel het raam op de voorste slaapkamer en in de keuken zijn nog uitgerust met enkel glas. Overal zijn er rolluiken geplaatst, grotendeels elektrisch bedienbaar en deels handbediend.

Kortom, gewoon een hele leuke woning om snel eens naar te komen kijken!

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag