Omschrijving

Ruime hoekwoning in een rustige kindvriendelijke woonwijk aan een doodlopend straatje gelegen met het winkelcentrum "Zuidpolder" op loopafstand. Ook op korte afstand liggen diverse sportaccommodatie en zijn er verschillende basisscholen en voortgezet onderwijs. Deze woning is ideaal voor zowel starters op de woningmarkt als voor jonge gezinnen op zoek naar meer woonruimte. De woning is voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping en beschikt over een ruime 4e slaapkamer.

Entree in hal, met trapkast, meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de lichte doorzonkamer met een tuindeur. Aansluitend bevindt zich een dichte woonkeuken geplaatst in rechte opstelling met inbouwapparatuur, deze keuken is deels gesitueerd in de aanbouw.

Op de 1e verdieping bevindt zich de overloop met een apart 2e toiletruimte, zijn er 3 ruime slaapkamers (resp. circa 15 m2, 13m2 en 7 m2) en een badkamer voorzien van inloopdouche met wand, wastafel en voorzien van witgoedapparatuur aansluiting.

Middels een vast trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een 4e ruime slaapkamer met dakopbouw. Ook is hier nog een kleine 5e (hobby)kamer aanwezig voorzien van een dakraam. De centrale verwarming installatie is tevens gesitueerd op de 2e verdieping.

De warm water voorziening geschiedt middels een 80L boiler, deze bevindt zich in de keuken. De woning is rondom voorzien van houten kozijnen, op de begane grond uitgerust met dubbele beglazing, op de verdieping met enkel glas. De dakopbouw op de 2e verdieping is geheel van kunststof met HR beglazing.

De achtertuin is gelegen op het westen, de berging is aangebouwd aan de keuken maar langs buiten bereikbaar. De tuin heeft zowel langs de zijkant een toegang als wel een poort aan de achterzijde van het perceel die uitkomt in de achter gelegen brandgang.

Kortom, een woning op prima woonlocatie, die vele mogelijkheden biedt en een bezichtiging meer dan waard is.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag