Omschrijving

Al uw woon- en werkwensen komen samen
Wonen en werken combineren in dit authentieke pand aan de altijd gezellige Axelsestraat in Terneuzen? Alles is mogelijk.
Dit grote pand is gelegen dicht bij het stadscentrum van Terneuzen met in de directe omgeving kapsalons, kantoren en winkels. Het pand is door de huidige eigenaar gerenoveerd maar heeft zeker de klassieke uitstraling behouden.
Parkeren is mogelijk voor de deur en aan de achterkant is laden en lossen geen probleem.

Bestemming
De bestemming van het pand is gemengd. Binnen deze bestemming is het volgende gebruik toegestaan: Detailhandel, -Kantoren en of maatschappelijke voorzieningen, - Horeca binnen categorie 1 en 2, met woonbestemming op de eerste en tweede verdieping. De commerciële ruimte op de begane grond is circa 78m2 BVO.

Verkoopruimte
Aan de voorzijde is de entree van de verkoopruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een grote kelder/garage (45m2) wat als magazijn gebruikt kan worden en is goed te bereiken met de auto voor laden en lossen.

Studio
Bovenop de garage bevindt zich een inpandige zelfstandige studio. De studio heeft een eigen keukenvoorziening, douche, toilet en woon/slaapkamer. Deze kan prima verhuurd worden, of bijvoorbeeld voor uw kinderen die een eigen ruimte zouden willen binnen de woning. De studio is via de achterkant bereikbaar.

Woning
Op de eerste verdieping is het heerlijk ruim wonen. Middels een trap achter het winkelgedeelte bereikt u het woongedeelte. Een ruime overloop geeft toegang aan alle aanwezige ruimten. Een gezellige woonkamer aan voorzijde met haard, een nieuwe moderne keuken (2017) met granieten aanrechtblad voorzien van veel inbouwapparatuur zoals vaatwasser, Smeg oven + 5-gas pitten en klassieke afzuigschouw. Aansluitend een slaapkamer met inpandige serre, de badkamer met ligbad, douchecabine, thermostaatkranen en wastafel. Een apart toiletruimte en witgoed apparatuur ruimte met veel opbergruimte. De tweede verdieping beschikt over 3 grote slaapkamers, waarvan één met inloopkast en cv + zonnecollector ruimte. Een aparte toilet is hier op de overloop aanwezig.

Direct starten met ondernemen
Al het zware werk is hier voor u gedaan. Of u er nu voor kiest om of het winkelpand te verhuren, de studio of de woning het kan allemaal. De details zijn netjes afgewerkt en onderhoudsvrij. Alle kozijnen in het gehele pand zijn van kunststof met isolerende beglazing. Op de slaapkamers zijn rondom vele nieuwe Velux ramen geplaatst. In de kelder beneden zijn er twee cv installaties geïnstalleerd. Het pand is goed te verwarmen door de extra installatie die is ingebouwd.

Komt u een kijkje nemen?
Dit pand heeft eigenlijk te veel mogelijkheden om op te noemen. Bij een bezichtiging kunt u zelf zien dat dit pand de mogelijkheden biedt waar u naar op zoek bent. We laten het u graag zien.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag