Omschrijving

NU IN PRIJS VERLAAGD!

Deze karakteristieke hoek woning met aanbouw, souterrain en tuin is gelegen op een goede locatie aan de doorgaande weg nabij het centrum van Terneuzen. In de nabijheid zijn vele voorzieningen zoals supermarkt, horeca, detailhandel en scholen.

U komt de woning binnen via de hal met authentieke vloertegels, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Verder heeft u op deze verdieping een woonkamer en-suite met de originele schuifdeuren. Achter de woning is een eenvoudige keuken met aansluitend een badkamer met douche en wastafel. In de hal vindt u het toilet onder de trap.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers waarvan een met ruime inbouwkast. De overloop is heerlijk ruim en speels met diverse opberg mogelijkheden en ruimte voor een werkhoek.

In het souterain dat onder de gehele woning is gelegen heeft een zee van ruimte, u kunt dit als hobby ruimte gebruiken of gewoon als berging of u maakt hier een leuke speelruimte voor de kinderen.

Via de achterdeur in de keuken komt u in de ruime tuin die gunstig is gelegen op het zuid westen. De woning heeft een zijuitweg en via de achterzijde kunt u met een auto toegang krijgen tot uw achtertuin.

De woning is volledig voorzien van dubbel glas en de cv combi ketel van 2012 is een huurketel.

De woning is niet instapklaar, maar met een paar kleine voornamelijk optische zaken zoals schilderwerk komt u hier een heel eind.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag