Omschrijving

Deze verrassend ruime tussenwoning is aan de achterzijde uitgebouwd, hierdoor is een zee aan woonruimte ontstaan !Gecompleteerd met een super de luxe keuken, ideaal voor diegene die van koken houden. De woning ligt in een rustige wijk in Sluiskil, dichtbij alle winkels en sportfaciliteiten die in het dorp aanwezig zijn. De basisschool is op loopafstand en voor een hapje en een drankje kunt u ook altijd in de buurt terecht.

Indeling:
Entree via voordeur met in de hal het toilet, meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u in de zeer ruime luxe keuken, deze is recent geheel vernieuwd en o.a. voorzien een hete luchtoven, koelkast, apothekerskast en vaatwasser .Aansluitend aan de keuken is er een tuinkamer gerealiseerd, deze geeft toegang tot het woongedeelte aan de voorzijde woning, maar heeft ook openslaande deuren naar de tuin. Achter de keuken is nog een ruime bijkeuken aanwezig met daarin alle aansluitingen voor uw witgoedapparatuur, verder is hier de CV installatie gesitueerd. Vanuit de ze bijkeuken is er ook toegang tot de tuin.
Op de 1e verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en een wastafel. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar de 2e verdieping waar nog een 4e slaapkamer met dakkapel aanwezig is. De diepe tuin is gelegen op het zuidwesten, er is dus nagenoeg de gehele dag het zon in de tuin. In de tuin staat nog een berging en een garage met kiep kanteldeur met uitrit aan de achterzijde van de woning

De woning is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, enkel in de berging en bijkeuken is er nog enkel glas. De CV installatie verzorgt de warmwater voorziening en de verwarming en dateert van 2006. In de meterkast zijn 7 groepen met een aardlekschakelaar.

Kortom een interessante ruime woning die het zeker waard is om te komen bezichtigen.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag