Omschrijving

Wonen en werken in Sluiskil, dat kan op deze locatie uitstekend. U heeft hier een zee van ruimte om hier uw eigen kantoor of onderneming op te starten. Het pand is uitermate geschikt voor een autogarage of winkel. Ook aan woon-, en leefruimte ontbreekt het hier niet. De bovenwoning biedt voldoende woonruimte voor een gezin met meerdere kinderen. Maar uitbreiding van de woonfunctie is natuurlijk ook nog mogelijk. U kunt de zolder boven de dubbele werkplaats veranderen in een riante leefruimte, geheel naar eigen wens. Of op de begane grond een extra grote woonkamer met woonkeuken realiseren. In elk geval genoeg mogelijkheden op deze locatie in het hart van Sluiskil waar ook nog een zeer ruime tuin bijhoort, waar u altijd zon heeft.

Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden nemen wij u graag mee naar deze unieke woon- werklocatie voor een rondleiding. Trekt u hier wel wat tijd voor uit, voor u het weet bent u de weg kwijt in alle verschillende ruimtes.

De woning en de werkplaatsen zijn in de loop van de tijd voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en tal van andere aanpassingen. De woning is tip top in orde. De werkplaatsen beschikken over elektrische sectionaal deuren met een ruime inrijhoogte.

Indeling:
U komt binnen via de voormalige winkelruimte met een trap naar de 1e verdieping waar de woning zich bevindt met woonkamer, woonkeuken, 3 slaapkamers, een toilet en een badkamer. En op de 2e verdieping zijn tevens nog 2 ruime slaapkamers aanwezig. Achter de voormalige winkelruimte op de begane grond is nu een ruim kantoor met aansluitingen voor de witgoed apparatuur, maar hier zou eenvoudig een ruime eetkeuken gemaakt kunnen worden. Vanuit deze ruimte kunt u naar de tuin of naar de werkplaatsen. Deze 1e werkplaats heeft ook een volledige zolder verdieping bereikbaar langs binnen, maar ook bereikbaar via het balkon vanuit de woonkeuken. Naast deze 1e werkplaats is nog een grote 2e werkplaats met aan de achterzijde een kleine bergruimte met authentiek toilet.

De tuin is aan de achterzijde van de woning gelegen en is rondom afgezet met groen. In de tuin is nog een stuk bestrating afgescheiden van de weg middels een siersmeed hekwerk. Er is hier voldoende ruimte voor het parkeren van aantal auto's of misschien wel uw boot, caravan of camper.

Om winkel activiteiten te ontplooien dient u zich te houden aan het bestemmingsplan van de gemeente Terneuzen.
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0715.BPSLZ01-VG99/rb_NL.IMRO.0715.BPSLZ01-VG99_SvB.pdf

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag