Omschrijving

NU IN PRIJS VERLAAGD

Wilt u rustig kunnen wonen? Houdt u van klussen, tuinieren of heeft u een grote hobby? Kom dan kijken naar deze halfvrijstaande eengezinswoning met grote tuin en veel hobby/bergruimte, op loopafstand van allerhande faciliteiten; restaurant, slagerij, een school met kinderopvang, een supermarkt en een bakkerij naast de deur.

Begane grond: hal met meterkast en trap naar de 1e verdieping, dichte woonkeuken met keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de droge kelder ( ca. 7 m2). De doorzonwoonkamer is ruim en heeft een sierkachel en houten vloer. Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken met witgoedapparatuur aansluitingen, hier bevindt zich de achterdeur met toegang tot de diepe tuin. Deze bijkeuken geeft ook toegang tot een badkamer, voorzien van ligbad, wastafel en toilet en de zeer grote aangebouwde berging (ca. 35 m2). Deze is ideaal geschikt als klus en/of hobby ruimte.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop en zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet. Verder is er nog een kleine bergzolder bereikbaar middels een steektrap.

De tuin heeft een eigen zij-ingang en is grotendeels bestraat. Verder is er gras met borders, aan één zijde staat de loods van de bakkerij op de erfafscheiding. Op de andere zijden staan er conifeer hagen. De tuin is diep, biedt voldoende privacy en er is altijd wel een zonnig plekje te vinden.

Er is hier voldoende parkeergelegenheid voor de deur en Sluiskil ligt zeer gunstig ten opzichte van de Belgische grens.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag