Omschrijving

Deze leuke starterswoning ligt in een rustige straat in Sluiskil. Alle voorzieningen zoals school, supermarkt , bakker en de horeca faciliteiten zijn op loopafstand bereikbaar . De woning beschikt over een zeer ruime tuin met aan de achterzijde een dubbele garage met een uitweg langs de achterzijde van de woning.

Indeling: Entree in de hal met authentieke details die toegang geeft tot de kamer en suite. De kamer en suite is door karakteristieke schuifdeuren gescheiden in een voor en achterkamer. De aan de achterzijde van de woning gelegen keuken is eenvoudig ingericht en voorzien van veelal losse apparatuur. Achter de keuken is de bijkeuken, hier bevindt zich een aparte toiletruimte. In deze bijkeuken is ook het bad, wastafel en de aansluitingen voor witgoed en de cv installatie gesitueerd. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de diepe tuin aan de achterzijde twee ruime garages waarvan een met elektrische kiep kanteldeur. Op de 1e verdieping zijn er drie slaapkamers, bereikbaar via een ruime overloop met bergkast (voormalige doucheruimte) en er is vanaf hier toegang tot het balkon. De badkamer in de woning dient gerenoveerd te worden. Een mooie optie zou zijn om de badkamer te verplaatsen naar de 1e verdieping. Zo is het balkon is een mooie ruimte om een zeer ruime en luxe badkamer te realiseren.

Kortom deze woning biedt veel kansen en uitbreidingsmogelijkheden. Wilt deze woning bezichtigen, maak dan een telefonisch een afspraak.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag