Omschrijving

Deze goed onderhouden eengezinswoning is gelegen in de dorpskern Sluiskil. De woning ligt in een rustige wijk in Sluiskil en dichtbij de winkels, zoals de supermarkt, bakker en slager, maar ook vlakbij de sportfaciliteiten die in het dorp aanwezig zijn. De basisschool is op loopafstand en ook zijn er diverse horeca gelegenheden in de nabije omgeving.

Entree in hal met toiletruimte, de meterkast, een kelderkast en trap naar de verdieping. De ruime doorzonkamer is voorzien van een lichte plavuizen vloer. De dichte keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, oven, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en spoelbak. Vanuit de keuken is de achter buiten bereikbaar.

De 1e verdieping bestaat uit de overloop, de badkamer en 3 slaapkamers, allen voorzien van laminaat vloeren. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Er is hier een dakopbouw gerealiseerd, zodat er een mooie 4e slaapkamer is ontstaan. Verder hangt hier de C.V. installatie en is er veel bergruimte onder de schuinte van het dak.

Achter de woning bevindt zich de tuin, deze is volledig bestraat. Er staat een berging achter op het perceel en middels deze berging is er toegang tot de achter gelegen brandgang. De woning is rondom geheel voorzien van elektrische bedienbare rolluiken.

De kozijnen zijn allen van hout voorzien van isolerende beglazing. De dakopbouw op de 2e verdieping is geheel gerealiseerd met kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

Deze woning wordt in momenteel verhuurd via Leegstandswet.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag