Omschrijving

Deze goed onderhouden eengezinswoning is gelegen in de dorpskern Sluiskil. De woning ligt in een rustige wijk in Sluiskil en dichtbij de winkels, zoals de supermarkt, bakker en slager, maar ook vlakbij de sportfaciliteiten die in het dorp aanwezig zijn. De basisschool is op loopafstand en ook zijn er diverse horeca gelegenheden in de nabije omgeving.

Entree in hal met toiletruimte, de meterkast, een kelderkast en trap naar de verdieping. De ruime doorzonkamer is voorzien van een lichte plavuizen vloer. De halfopen keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur.
De 1e verdieping bestaat uit de overloop, de badkamer en 3 slaapkamers, allen voorzien van nette laminaat vloeren. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Er is hier een dakopbouw gerealiseerd, zodat er een mooie 4e slaapkamer is ontstaan. Verder is de C.V. installatie hier geïnstalleerd.

Achter de woning bevindt zich de tuin, deze is volledig bestraat. Er staat een berging achter op het perceel en de tuin geeft toegang tot de achter gelegen brandgang. De woning is rondom geheel voorzien van rolluiken.

Deze woning wordt in verhuurde staat te koop aangeboden!

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag