Omschrijving

Deze verrassend ruime vrijstaande woning met garage is gelegen op een zeer rustige woonlocatie aan de rand van het populaire mosseldorp Philippine. Het dorp wat bekend staat om de gezellige restaurants heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. Ook zijn de uitvalswegen naar België binnen 10 minuten bereikbaar.

Vrijstaand wonen
Deze goed onderhouden, riante eengezinswoning is omstreeks 1979 gebouwd met in totaal 369m2 eigen grond. De woning heeft een heerlijke tuin op het noorden met verschillende terrasjes zodat er altijd een plekje in de zon te vinden is.

Ruimte en licht
Als je deze woning betreedt wordt je verrast door de mooie lichtinval in de hal. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en tuindeuren waardoor ook deze ruimtes je welkom heten met licht en ruimte. De houtkachel voorziet je van gezellige warmte op de koudere dagen.

Koken voor je gasten
De woonkamer loopt door in de open keuken. Tijdens het koken voor je gasten houdt je contact met de woonkamer. Het keukenblok is geplaatst in een hoekopstelling voorzien van oven, 4-pits gasfornuis, rvs afzuigkap, magnetron en oven. Tevens is er een bijkeuken, kelder, berging en garage. Alle ruimte dus voor allerlei praktische zaken.

3 volwaardige verdiepingen
Deze woning heeft 3 volwaardige woonlagen. Ideaal dus voor alle leden van het gezin om een eigen plekje te creëeren in het huis. De mogelijkheden zijn eindeloos en vrij invulbaar. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de 2e verdieping kan prima dienst doen als 4e slaapkamer. Door de Veluxramen is ook hier geen gebrek aan licht en ruimte.

De woning is voorzien van HR++ beglazing. De inpandige garage is bereikbaar via de bijkeuken en is voorzien van een elektrisch rolluik. Deze woning biedt veel mogelijkheden en vraagt om de creativiteit en ideeën van nieuwe bewoners.

Komt u ook kijken op de open dag ? U bent van harte welkom op dinsdag 5 februari van 15.30 tot 17.30 uur.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag