Omschrijving

Dit is wel een heel ruim huis in deze prachtige wijk. Bovenop de garage van deze toch al forse tweekapper is een verdieping gebouwd en verbonden met het huis. Hierdoor is er een forse extra kamer gemaakt, wat het totaal op 5 slaapkamers brengt plus een aparte werkkamer/werkhoek. Beneden is het ook heerlijk ruim. De garage, de tuin op het westen met tuinhuis/atelier maken het geheel compleet. Dit huis is centraal in de geliefde Erasmuswijk en het is slechts vijf minuten fietsen naar de binnenstad. Daarnaast bent u met de auto bent u zo op de snelweg.

Het huis is als volgt ingedeeld. Voordeur aan de zijkant; ruime hal met meterkast, toilet en trapopgang. Doorgang naar de L-woonkamer. Aan de voorzijde is deze over de volle breedte van het huis. Aan de achterzijde is een schuifpui naar het terras. De keuken is modern vormgegeven. Alle inbouwapparatuur is aanwezig. Achter de keuken is een bijkeuken die meteen toegang geeft tot de garage en de tuin. Deze garage heeft een loopdeur, zodat u makkelijk de fietsen binnen kunt zetten. De tuin is bereikbaar vanuit de garage, bijkeuken en vanuit de woonkamer. De tuin is op het Westen, dus volop zon. Achter in de tuin is een tuinhuis die nu dienst doet als atelier. Goed licht en lekker warm. Ook is er een prieel waar u lekker de schaduw kunt opzoeken bij warme dagen.

Op de verdieping zijn in totaal 4 slaapkamers en een 'tussenkamer' die dienst doet als werkruimte. De badkamer is ruim en voorziet in een douche, bad , wastafelmeubel en toilet. Op de tweede verdieping is nog eens een ruime slaapzolder. Al met al een fors huis. Zeker geschikt voor gezinnen met kinderen of mensen die houden van veel ruimte.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag