Omschrijving

Aan de Hulsterweg in Kuitaart mogen wij u deze vrijstaande woning aanbieden met een perceelgrootte van 1450 m2. De woning is zeer ruim opgezet met een tuin rondom het huis, dichtbij alle voorzieningen; maar heerlijk op de buiten.

Indeling
U komt binnen in de grote hal. Daar bevinden zich de meterkast, trap naar de eerste verdieping, toilet en toegang tot de keuken en de woonkamer. Tevens kunt u hier met de trap naar het grote souterrain. Ideaal om uw spullen in weg te bergen of uw voorraadkast te stallen.

Wonen en koken
De ruime living biedt genoeg ruimte voor een grote zitkamer en eethoek. De open keuken, die ideaal is opgesteld, zorgt ervoor dat je gezellig met je gasten kunt kletsen tijdens het koken. Op de wat koudere dagen in het jaar doe je de haard aan; deze verwarmd de hele kamer. Aan de achterzijde van de woonkamer kan je de pui openzetten. Door de grote ramen heb je daardoor een heerlijk lichte ruimte. De keuken is modern en is van alle gemakken voorzien. Je kunt hier elektrisch koken op de kookplaat. De keuken is voorzien van koelkast, afzuigkap, oven en ontzettend veel kastruimte.

Slapen of kantoor beneden?
Achter de houten luiken aan de voorzijde bevindt zich op de begane grond een grote kamer naast de keuken. Deze ruimte is multifunctioneel. Hier kan een extra slaapkamer gecreëerd worden, of een prachtig ruim en licht kantoor. Aan de koper de keuze. Leeftijdsbestendig wonen kan hier dus, want tevens is een toilet en douche aanwezig op de begane grond.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers over de gehele breedte van de woning aan weerszijden bevinden. Hier kan met gemak een twee-persoonsbed staan met een grote kastenwand. Een slaapkamer heeft een balk met openslaande deuren. De middelste slaapkamers hebben een dakkapel. Licht staat centraal in dit huis. De badkamer is eenvoudig, maar zeker functioneel met bad, toilet en wastafel.

Zolder
Middels een vlisotrap kunt u de ruime bergzolder bereiken. Aan bergingsruimte geen gebrek dus.

Buiten
De tuin is netjes onderhouden en aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht over de polder. Hier kunt u heerlijk zitten in de zomer.
Aan de voorzijde kunt u op eigen terrein de auto's kwijt.

Naast de woning staat een grote loods. Deze is niet inbegrepen bij de woning. De loods is wel in eigendom van de verkoper. Eventueel kunt u de loods bijkopen voor € 375.000,- exclusief BTW of te huur voor € 2000,- per maand.

Bezichtigen? Dat kan! Bel ons op 088-5667200 of mail ons op verkoop@wooncoach.nl

Video

Kaart

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag