Omschrijving

Ruime eengezinswoning met berging, ruime tuin en garage, gelegen in een rustige woonwijk van Kloosterzande! Deze woning is prima onderhouden en bevindt zich op een goede locatie ten opzichte van de voorzieningen in dit dorp. Op loopafstand is er een basisschool, horeca en supermarkt. De royale keurig aangelegde tuin met houten tuinhuis ligt grotendeels op het zuiden.

Entree via de hal, deze geeft toegang tot de toilet ruimte, trap naar de 1e verdieping, de meterkast en de woonkamer. De doorzonwoonkamer heeft grote raampartijen en de keuken is van woonkamer deels afgescheiden middels een bar, waardoor er een half open keuken is ontstaan. De keuken is netjes ingericht en voorzien van diverse inbouw apparatuur. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken zijn de witgoed apparatuur aansluitingen en de toegang langs binnen tot de aangebouwde stenen garage.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is volledig betegeld en heeft een badmeubel, 2e toilet en douche cabine. De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en wordt nu gebruikt als bergzolder. Deze verdieping is ter hoogte van de trapopgang afsluitbaar met een luik. Op de overloop is hier verder de CV installatie geïnstalleerd . Er is een dakraam aanwezig en er zou hier heel goed een 4e slaapkamer kunnen worden gerealiseerd.

De tuin is ruim en goed onderhouden. Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinhuis en er is een achterom aanwezig. Bij deze woning hoort een aangebouwde garage, deze is toegankelijk langs binnen en aan de voorzijde middels een kiep-kanteldeur voorzien van electrische garagedeur met afstandsbediening.

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbel glas. De warmwater voorziening geschiedt middel een boiler en de verwarming wordt geregeld middels een CV ketel.

Kortom een zeer betaalbare woning met veel ruimte en mogelijkheden. Kom snel langs en laat u verrassen.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag