Omschrijving

Deze woning is gelegen in één van de best bewaarde vestingsteden in ons land. Deze Bourgondische stad kent vele oude gevels en gebouwen en mooie wandelroutes. Het perceel grenst aan de achterzijde aan de stadswallen en de gracht die er rond is gelegen. Vanaf de woning wandelt u zo door de dubbele poort, het historische stadscentrum in.

Entree in hal met authentieke tegelvloer en trapopgang naar verdieping. De woonkamer en suite is aan voorzijde uitgerust met erker. Achter de woning bevindt zich de eenvoudige dichte keuken met toegang tot de kelder en de aangebouwde garage. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. De cv installatie dateert van 2007 en dat betreft hier een huurketel.

De woning dient op vele fronten grondig te worden aangepakt. Denk hierbij aan asbest verwijderen dakleien, plat dak aanbouw, dakgoten, kozijnen, isolatie van woning en beglazing. Een prachtig project voor de handige klusser die van dit karakteristiek monumentaal pand, op geweldige locatie gelegen, een droomhuis wil maken.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag