Omschrijving

Deze charmante, halfvrijstaande woning is gelegen in het altijd gezellige Hoek. Alle voorzieningen zijn in dit dorp aanwezig zoals een grote supermarkt, scholen en het heeft een actief verenigingsleven.
Omdat het dorp zo centraal ligt, rij je zo de Westerscheldetunnel in richting Middelburg, Goes en Vlissingen. Ook de grote Vlaamse steden zijn dichtbij zoals Antwerpen, Brugge en Gent. De Zeeuws-Vlaamse kust is zelfs aan te fietsen.

De woning is al voorzien van kunststof kozijnen en heeft centrale verwarming (2011). De huidige bewoner heeft de gehele woning (inclusief vloeren en dak) laten isoleren en het is daardoor erg behaaglijk binnen. De elektriciteit is toen ook vernieuwd, dus daar heeft u geen werk meer aan.
Deze leuke woning heeft een gezellig tuintje waar met wat onderhoud echt iets leuks van te maken is. Er is ruimte genoeg om met een gezelschap hier heerlijk te eten samen.

Indeling:

Begane grond
Entree via de keuken voorzien van laminaatvloer. Nu is de keuken en de woonkamer gescheiden door een roomdivider. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan de voorkant. Aansluitend bevindt zich de eenvoudige, maar ruime badkamer met toilet, wastafel en ligbad.

Eerste verdieping
Via een vaste trap komt u op de eerste verdieping waar u terecht komt in de charmante slaapkamer met gezellig balkenplafond, voorzien van dimbare ledspotjes. De recent geplaatste dakkapel voorziet de slaapkamer van veel licht en mooi uitzicht op de polder.

Verder heeft de woning hier en daar zeker wat aandacht nodig. Wij hebben onze aannemer kritisch laten kijken wat er nog moet gebeuren in de woning. Hij heeft voor ons een uitgebreide offerte gemaakt hoe men het huis volledig naar de zin kan maken en wat de kosten daarvan zijn. Heel graag lichten wij dit toe als u de woning komt bekijken.
Uiteraard is dit ook een interessant object als investering. Gezien onze makelaar hier veel ervaring in heeft kunt u ons altijd contacteren om daar meer informatie over te verkrijgen.

De verkoper vertelt:
‘Jaren geleden kocht ik dit huisje om alleen te gaan wonen toen ik het ouderlijk huis verliet. In die tijd heb ik veel (laten) opknappen, maar het is nog niet af. Ik heb er altijd ontzettend fijn gewoond en Hoek heeft een speciaal plekje in mijn hart. Vandaar dat ik Hoek ook niet verlaat. Fijne herinneringen heb ik aan de gezellige barbecues met vrienden in de ruime tuin. Op zomeravonden kun je tot zonsondergang van het zonnetje genieten. Het is voor mij nu tijd om samen te gaan wonen en de toekomst tegemoet te gaan en daarom zet ik mijn huis nu te koop.’

Bel ons gerust voor een bezichtiging! Dit kan ook op zaterdag indien gewenst.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag