Omschrijving

Deze vrijstaande dijkwoning is gelegen aan de rand van de dorpskern Graauw, heerlijk rustig en midden in het uitgestrekte polderlandschap van Graauw. Idyllisch gelegen nabij de Westerschelde, de jachthaven Paal en het ‘Verdronken Land van Saeftinghe’ en op enkele auto minuten van het sfeervolle Hulst. De woning is recentelijk verbouwd wat een goede basis vormt om hier uw droomhuis van te maken.

Rustiek wonen
Vanuit de royale hal betreedt u de L- vormige woonkamer. Deze is voorzien van een mooie oude houten vloer, een sfeervolle houtkachel, lambrisering en balkenplafond. Vanuit de woonkamer kom je in de knusse keuken, heel basic voorzien van losse apparatuur. De keuken geeft toegang tot de veranda, de kelder en de trap naar de verdieping, verstopt achter een handige schuifdeur. In dit gedeelte van de woning bevinden zich op de verdieping, onder de schuinte van de kap, twee slaapkamers voorzien met een dakopbouw. De badkamer op de verdieping heeft een douche, badmeubel en een 2e toilet. Tevens is er een ruime zolder waar u veel kunt opbergen.


Ruimte met uitzicht
Het andere, nieuwere deel van de woning, is bereikbaar vanuit de hal. Het betreft een heerlijke ruime aanbouw verdeelt over meerdere niveaus. Vanuit alle kamers is er fantastisch zicht op de tuin en het achterliggende polderlandschap. De kamer op het onderste niveau kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Een studeer of hobbykamer en riante slaap of tuinkamer, het is allemaal mogelijk. De glazen pui is hier in delen helemaal te openen. Er staat ook een echte houtkachel als sfeermaker. De ruimte erboven is een open badkamer met slaapkamer. U slaapt hier gegarandeerd ongestoord. De badkamer is uitgerust met een authentiek bad, met zijn eigen verhaal, een badmeubel en toilet.
Genieten van de zonsopkomst tot zonsondergang.
Aan de achterzijde grenst de tuin aan het polderlandschap en is er optimale privacy in de tuin gegarandeerd. De tuin, gelegen op het zuid-oosten, bevindt zich grotendeels achter maar ook naast de woning. Het is hier heerlijk genieten onder de grote aangebouwde veranda. Naast de woning staat een ruimte berging/garage. En er kan desgewenst op eigen perceel worden geparkeerd.

Bent u op zoek naar rust en ruimte in het buitengebied, houdt u van tuinieren of heeft u een creatieve hobby, neem contact met ons op. Wij plannen graag een bezichtiging voor u in. Wist u dat dit ook op zaterdag kan?

De verkoper vertelt:

"Als je een natuurmens bent, maar ook van cultuur houdt, kan je allereerst genieten in ons levendige dorp Graauw. Het dorp ligt niet ver van Sint Niklaas, Antwerpen, Gent en Hulst.
De “hof van Eden “ waar fruit weelderig groeit, appelbomen, peer, kers, noten, vijgen ,verschillende bessenstruiken zorgen voor overvloedig biologisch fruit. Het hout van de lange rij knotwilgen zijn perfect om u op frisse avonden te verwarmen. Het huis is ideaal voor mensen die rust wensen om te lezen, studeren, schilderen, beeldhouwen, muziek maken, mediteren, enz…Heerlijke wandelingen kan je maken over de dijken, 2 km lopen van de haven van Paal. Het is een plek om van te genieten voor jong en oud."

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag