Omschrijving

Karakteristieke knusse vrijstaande woning, geheel instap klaar en zeer geschikt voor starters op de woningmarkt. De woning is gelegen in een rustige woonwijk op loop afstand van het centrum van Axel. Deze woning is gebouwd in de jaren ’30 en in de loop der jaren bijna geheel gemoderniseerd. De woning wordt goed onderhouden en is netjes afgewerkt.

Entree in hal met tegelvloer, de meterkast, een ruim toilet met fonteintje en de trapopgang met daaronder opbergruimte. Vanuit de hal is er toegang tot de doorzon woonkamer, welke is voorzien van een laminaat vloer. De dichte keuken met plavuizen vloer is bereikbaar vanuit de woonkamer. De moderne keuken is geplaatst in een rechte opstelling. Deze is voorzien van vele inbouwapparatuur zoals een oven, keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en spoelbak. Achter de keuken in de aanbouw bevindt zich de badkamer. Deze is geheel betegeld en uitgerust met een ruime inloopdouche en een bad meubel.

Op de verdieping bereikt men via de overloop de 3 slaapkamers, resp. (15,5 - 9,5 en 7,5 m2). Twee slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een mooie laminaat vloer. De kleinste slaapkamer is nog uitgerust met een handige inbouwkast.

De stenen berging is eveneens aangebouwd en via de tuin bereikbaar. Hier is de HR combi cv installatie gesitueerd (Remeha Avanta van 2011). Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de witgoedapparatuur. Rondom zijn goed onderhouden houten kozijnen allen voorzien van isolerende beglazing. Enkel het raam op de overloop en in de hal is nog enkele beglazing aanwezig.

De achtertuin is bereikbaar middels een eigen achterom, welke zich bevindt aan de zijkant. De onderhoudsarme achtertuin is bijna geheel bestraat met rondom wat borders, met op de erfafscheiding een schutting.

Kortom een zeer interessante, betaalbare woning die je niet mag missen! Maak snel een afspraak voor bezichtiging.

Video

Kaart

Streetview

2D / 3D tekening

360°

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag