Omschrijving

Deze gezellige, degelijke woning is gelegen op een boogscheut van het centrum! Nabij scholen, winkels, en openbaar vervoer!
Nabij de Nederlandse grens en de R4!!!
De indeling is als volgt: inkomhal met glazendeur naar de woonkamer, de woonkamer geeft doorgang tot de licht eiken keuken met inbouwkoelkast, vriezer, dampkap, keramische kookplaat en oven. Tevens kan men een ontbijtje nuttigen in de keuken met zicht op de tuin.
Achteraan de keuken is er een aparte doorgang naar de achterbouw. Hier is de deur naar de tuin, een aparte toilet en een ruimte die men kan gebruiken als ruime wasplaats of badkamer.
Via de tuin kan men de garage (of bergruimte) bereiken. Deze is zeer praktisch! Hierdoor heb je al de voordelen als bij een Halfopen bebouwing.
Op het 1e verdiep is er een ruime badkamer die wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Er is een douchecabine, toilet, badkamermeubel aanwezig. Ook 2 ruime slaapkamers vinden we op deze verdieping. Via de 2e slaapkamer is er een deur naar de zolder met vaste trap. Deze zolder biedt de mogelijkheid voor een 3e slaapkamer.
Het dak en onderdak is volledig vernieuwd in 2009!
De gehele woning is voorzien van nieuwe PVC ramen met hoogrendementsglas, vliegenramen en rolluiken!!
Ook de nieuwe condensatieketel is geplaatst in 2016!
Nieuwsgierig naar deze woning? Bel voor een bezoek naar The Housefriend +32 487 37 68 74

Video

Kaart

2D / 3D tekening

360°

De 360° weergave is nog niet beschikbaar.

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag