Omschrijving

Deze gemeubileerde woning kan tijdelijk worden gehuurd en is per maand opzegbaar. De woning heeft een woonkamer met luxe keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine en op de verdieping nog twee ruime slaapkamers met een badkamer met dubbele wastafel, toilet en bad. De woning heeft een eigen parkeerplaats, een berging en een leuk terras met tuin (deze word onderhouden). Op dit moment zijn er 5 woningen in gebruik.

Op een unieke locatie in Zeeland biedt Resort Knuitershoek rust en ruimte. Een aantrekkelijk, verkeersarm park met vrijstaande vakantiewoningen. De zeedijk van de Westerschelde is op loopafstand. Het schelpenstrand biedt een weids uitzicht. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen of zwemmen.

Zeeuws-Vlaanderen is in ieder seizoen mooi. Natuur is overal. Rustige polders, lange boomdijken en verborgen kreken. Sfeer en Bourgondische gezelligheid vindt u dichtbij in Hulst. Het strand, het water. De vakantiewoningen zijn eenvoudig bereikbaar via de N689 richting Kloosterzande

Boodschappen kunt u doen in Kloosterzande. Op 5 autominuten vindt u hier een supermarkt, slagerij en bakker. Verder is er vooral rust en ruimte. Er zijn twee campings in de omgeving. Met horecagelegenheden die in de zomer open zijn. Er is een recreatieboerderij in de omgeving. Hier kunnen u en uw (kleine) gasten paardrijden. Ambiance vindt u in Ossenisse, bij herberg ‘t Schallemaaj, hier kunt u ook een hapje eten.

Wilt u iets ondernemen, dan is er volop keuze. Gezellig winkelen kan in Hulst en Terneuzen. Hier vindt u een uitgebreid winkelaanbod. Gezellige terrassen en een bourgondische keuze aan restaurants. Hulst is één van de best bewaarde vestingssteden van Nederland. Een wandeling over de fraaie stadswallen is een belevenis. Terneuzen staat synoniem voor maritieme trots. Het Portaal van Vlaanderen is een toeristisch haven informatiecentrum bij het sluizencomplex in Terneuzen. Hier komt u alles te weten over de imposante sluizen, drukke scheepvaart, havens en havenbedrijven in de Kanaalzone.

Resort Knuitershoek ligt in Zeeuws-Vlaanderen, pal aan de Westerschelde. Vlakbij de Belgische grens. Het resort telt 23 vakantiewoningen. Met een uitstraling die perfect past in het Zeeuws-Vlaamse landschap. Elke woning heeft een eigen, aangelegde tuin, een groot terras en een parkeerplaats. De percelen variëren in oppervlakte van circa 300 tot circa 800 m2. In iedere tuin is de zon, als die schijnt, volop aanwezig. U kunt de percelen kopen of kiezen voor erfpacht.

De huurprijs is inclusief btw

De huurprijs is exclusief bijkomende kosten (+ exclusief 21% btw)
- voorschot energie € 175,00
- internet € 25,00
- parkkosten € 100,00

Kenmerken

Type woningEengezinswoningSoort verhuurgemeubileerd
Contract0 maandenParkeerplaatsJa
Energiekostenexcl. energiekostenHuisdierenNee
VerwarmingCVRoken toegestaanNee
InternetNee

Kaart

Streetview

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag