Omschrijving

Deze unieke vrijstaande woning staat midden in de dorpskern van Hoek op een ruim perceel (847m2). Het betreft een voormalig kerk gebouw welke zeer recent volledig is gerenoveerd en gemoderniseerd tot een moderne, zeer ruime woning voorzien van alle comfort. Het perceel grenst aan de dorpsspeeltuin, de bouw dateert van omstreeks1967 en heeft een inhoud maar van liefst 950 m3.

Aan de zijkant van de woning is een houten overkapping die toegang geeft tot de voordeur aan de zijkant van het gebouw. Deze luifel is voorzien van massief eikenhout en biedt beschutting tegen de zon en de regen. Onder de luifel treft u ook de ingang naar de berging om uw fietsen e.d. te stallen.

Als u binnenkomt, merkt u gelijk de ruimte, hoge plafonds en veel licht. Alles is gelijkvloers en de woning heeft een logische routing, de hal loopt rond via de woonkamer, alle vertrekken hebben toegang tot deze hal.

U treft eerst zowel links als rechts een slaapkamer met vervolgens aan de linker zijde een gastentoilet en een badkamer met alle luxe voorzieningen die u hier mag verwachten, een bad, inloopdouche, dubbele wastafel, extra toilet en aansluiting voor wasmachine en droger. Aan de andere zijde van de hal is een ruime berging. Als u verder de hal inloopt treft u daar nog twee ruime slaapkamers en een technische ruimte om vervolgens in de woonkamer uit te komen. De woonkamer kunt u via twee zijden vanuit de hal bereiken. De woonkamer heeft een open keuken met diverse inbouw apparatuur en een eiland. De woonkamer is groot genoeg om hier diverse zithoeken en een eethoek te creëren en telt in totaal 80m2. De hoogte van 4,5 meter in deze ruimte en de vele bovenlichten zorgen voor een mooie heldere lichtval en een ruimtelijk effect.

De gehele woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning heeft vloerverwarming in woonkamer en badkamer dus hier geen storende radiatoren. In de slaapkamers zijn er wel radiatoren aanwezig. De CV installatie is recent (2016). De tuin ligt grotendeels rondom de woning en kan naar eigen inzicht worden ingedeeld en aangeplant.

Een perfect woning om gelijkvloers te kunnen wonen met een zee aan ruimte. Kom snel bezichtigen en laat u verrassen.

Kenmerken

Type woningEengezinswoningSoort verhuurongemeubileerd
Contract0 maandenParkeerplaatsJa
Energiekosteninc. energiekostenHuisdierenNee
VerwarmingCVRoken toegestaanNee
InternetNee

Kaart

Streetview

Contact

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Uw vraag