Expat housing in Den Haag

Wooncoach biedt al jarenlang zeer geschikte woningen aan voor expat housing in Den Haag. De relocation service van Wooncoach biedt passende woningen voor (tijdelijke) expats, welke geheel afgestemd zijn op hun behoeften. Hierbij wordt waar nodig gebruik gemaakt van een tolk om ervoor te zorgen dat de expat alles zelf goed begrijpt. Op deze manier wordt de overgang voor uw nieuwe medewerker kleiner gemaakt, waardoor hij/zij sneller aan de nieuwe omgeving acclimatiseert. Dit is essentieel voor het goed functioneren van uw werknemer. Wanneer uw werknemer zich thuis voelt, zal hij beter werk af kunnen leveren. U profiteert dus aanmerkelijk van de relocation in Den Haag die Wooncoach voor u verzorgt.

Onze expat housing bestaat uit diverse huurwoningen in Den Haag en omstreken. Doordat wij zowel appartementen als woningen in ons assortiment hebben, kunnen wij voor iedere expat een passende woongelegenheid vinden. Of uw expat nu op zoek is naar een grote of kleine woning, bij Wooncoach maakt het niks uit. Wij hebben alle middelen in huis om uw relocation in Den Haag perfect te verzorgen.  Door een dergelijke start kan uw nieuwe medewerker zorgeloos en gemotiveerd aan zijn of haar nieuwe uitdaging starten.

Relocation service van Wooncoach

De relocation service in Den Haag van Wooncoach is maatwerk. Daarom beginnen wij met een uitgebreid gesprek waarin we kennismaken met de betreffende medewerker, zijn of haar gezin en de wensen en behoeften die er leven ten aanzien van wonen, school en andere voorzieningen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar geschikte expat housing in Den Haag.

Afhankelijk van de wensen bezichtigen we samen verschillende woningen, bekijken we de omgeving, de aanwezige scholen en winkels. Heeft u speciale wensen? Dan houden wij hier altijd rekening mee. Vanzelfsprekend kunnen wij alle noodzakelijke administratieve handelingen verrichten, zoals het regelen van een energieleverancier, inschrijving huisarts, inschrijven bij de gemeente et cetera. Verder kunnen we een eventuele aanpassingen aan de expat housing in Den Haag voor u regelen. Zo zorgen wij ervoor dat er aan al uw wensen worden voldaan.

Uw woning verhuren aan expats

Wilt u uw eigen woning verhuren aan expats? Wij regelen dit graag voor u! Of het nu om een korte periode gaat of een tweede huis in Den Haag; bij Wooncoach kunnen wij met onze ervaring en deskundigheid altijd de juiste kandidaat vinden. Daarnaast kunnen wij ook het volledige beheer op ons nemen.

Meer weten? Neem dan contact op via 070 – 720 0902 of door een mail te sturen naar denhaag@wooncoach.nl. Onze experts op het gebied van relocation in Den Haag helpen u verder!

Relocation Den Haag