Wij regelen huurwoningen voor werknemers

Wilt u graag een huurwoning in de regio Terneuzen of Den Haag voor (tijdelijke) medewerkers regelen? Wooncoach regelt dit snel en efficiënt. Wij nemen uw zorgen volledig uit handen. Zo regelen wij de verhuur van een mooie huurwoning in Zeeland of in de Randstad, ontvangen uw werknemer(s) zo veel mogelijk in hun eigen taal en voeren periodieke inspecties op de huurwoning uit. Maandelijks ontvangt u een overzichtelijke (verzamel)factuur. Eenvoudig en efficiënt, dat is hoe Wooncoach werkt! 
 

Het voordeel van een huurwoning voor uw medewerkers

Ook uw werknemer(s) zullen genieten van de huurwoningen in de regio Terneuzen of Den Haag van Wooncoach. waarderen de samenwerking met Wooncoach. Wij bieden keurig gemeubileerde huizen, vaak in een woonwijk of dorpskern en bij voorkeur dichtbij de werklocatie. Een verblijf hier, alleen of met het gezin of collega’s, is vele malen prettiger dan in een onpersoonlijke hotelkamer of pension.

Benieuwd naar het huidige aanbod aan huurwoningen in de regio Terneuzen of Den Haag? Of wilt u meer informatie over zakelijk huren? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

Bel voor een afspraak voor een huurwoning in Terneuzen, Zeeland naar 088-566 72 00 en voor de regio Den Haag naar 070-720 0902, of vul het contactformulier in.

 

Zakelijk huren Den Haag