Wooncoach is uw partner in beleggingen

Wilt u graag beleggen in vastgoed, maar weet u niet waar u moet starten of heeft u te weinig tijd? Wooncoach helpt u bij zowel de vastgoedbelegging als het beheer van de woning. Wij hebben een jarenlange ervaring in beleggingen en kunnen u met ons deskundige advies en handelwijze assisteren bij de keuze voor de juiste investering.
 

Beleggen in vastgoed: hoe werkt het?

Door de lage rente die u ontvangt op uw spaarrekening wordt sparen steeds minder interessant. Het beleggen in vastgoed kan hierdoor een hoger rendement opleveren. Deze wereld bestaat echter uit de nodige valkuilen, waardoor men zich er vaak niet in waagt. Het inschakelen van een partij met een brede en deskundige kennis over de huidige markt biedt u hierbij de uitkomst. Samen met u bekijken we de mogelijkheden in onder andere de regio Den Haag en Terneuzen, waar onze kantoren zijn gevestigd. Op basis van deze gegevens gaan wij voor u op zoek naar de perfecte investering.

Wij helpen u niet alleen bij het beleggen in vastgoed, maar ook het vastgoedbeheer kunnen wij op ons nemen. Op deze manier nemen wij al uw zorgen rondom uw investering uit handen.
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de diensten van Wooncoach met betrekking tot het beleggen in vastgoed? Neem dan contact met ons op of maak een geheel vrijblijvende afspraak. Wij voorzien u graag over een passend advies.

Beleggen in vastgoed