Uw aankoopmakelaar in Terneuzen

Een huis (of bedrijfspand) kopen is voor veel mensen een spannende en ingewikkelde materie. Want zien of een woning mooi is, kunnen we allemaal. Echter, zien wat een woning waard is, daar heeft u een professional voor nodig. Daarom is het prettig om Wooncoach in te schakelen; een onafhankelijke aankoopmakelaar in de regio Terneuzen en Den Haag met een eerlijke kijk op huizen.
 

Wat doet een aankoopmakelaar van Wooncoach?

Wooncoach begeleidt u vanaf de 1e bezichtiging van een koopwoning in de regio Terneuzen of Den Haag. We bekijken de staat van onderhoud en maken op basis van onze expertise een inschatting van de reële waarde. Samen kijken we wat uw verbouwingswensen zijn en maken we een kostenraming zodat u weet hoe het totale kostenplaatje er uiteindelijk uit gaat zien.

Uiteraard voeren wij de prijsonderhandelingen voor u. Wij hebben als gespecialiseerde aankoopmakelaars de kennis en de know-how om dit goed te doen en kunnen los van emotie handelen. Dit resulteert in vrijwel alle gevallen in een verkoopprijs die lager ligt dan de oorspronkelijke vraagprijs. De koopovereenkomst nemen wij vooraf nauwkeurig met u door. Zodoende bent u ervan verzekerd dat u uitsluitend tekent voor wat u ook daadwerkelijk wenst af te spreken.
 

Contact opnemen met Wooncoach

Bent u benieuwd wat een aankoopmakelaar in de regio Terneuzen of Den Haag voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Wooncoach. Onze deskundige adviseurs assisteren u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Bel voor een afspraak met een aankoopmakelaar in Terneuzen naar 088-566 72 00 en voor de regio Den Haag naar 070-720 0902, of vul het contactformulier in. Bij Wooncoach helpen wij u graag verder!

Aankoopmakelaar Den Haag